Молитви за сбъдване на желание

Публикувано от vili 15.02.2018 5 Коментари Молитви,

Човек може да се моли винаги, когато изпита порив. Душата винаги подсказва. Ние получаваме вдъхновение, което може да се породи по външен повод или да се зароди в нас. Добре е да отговорим на тези пориви с незабавна молитва. Въпреки, че няма значение къде и кога, добра практика е да се молим вечер, на спокойствие, да мислим какво ни се случва и доколко ни удовлетворява. И да го споделим с Бога или Вселената, за да благодарим за това, което са ни дарили.

 

Ето няколко силни молитви за сбъдване на желания:   

 

 

Молитва към Богородица

 

Майко Мария, Богородичке! Обръщам се с молба към теб за помощ. Подкрепи ме в нуждите ми, бъди ми помощница в изпитанията. С благодарност и почит обещавам, че ще казвам на всички за силата на тази молитва. Моля те, бъди до мен и в радост, и в скърби. Пази мен и моите любими. Моля те да отнесеш до Бог моето съкровено желание. Желая… (желанието се излага със свои думи). Моля те, подкрепи ме да намеря правилния и богоугоден начин, за да го осъществя.

 

 

Молитва към свети Мина

 

Свети Мина, Мъченико, наш защитнико в мъка и нещастие. Помогни ми да изцеля телесните и душевните си болки, подкрепи ме да се сдобия с … (тук се формулира желанието). Защити ме от враговете видими и невидими, които препятстват изпълнението на моята мечта. Вярвам, че с твоята помощ ще бъда избавен/а от всяка беда и скръб, за да мога да живея с благодатта на Бога. Дари ме с мирен, любящ и спокоен живот.

 

 

Молитва към Николай Чудотворец

 

Свети Николай Чудотворец, възлюбен син на Бога. Ти винаги помагаш на хората в нашите  страдания и просби. Благослови ме, за да се изпълни по-скоро съкровеното ми желание. Помоли Господа за милост и благодат. Нека той не остави молбата ми без отговор. В името на всемилостивия наш Бог, Амин!

 

 

Молитва към Исус Христос

 

Господи Исусе Христе. Облей ме с твоята безгранична любов, дари ме с безконечната си милост. Благослови ме за по-добър живот, помогни ми да живея по Христовите закони, да се изпълня с обич към всичко, що е сътворено от Бога. Моля те, подкрепи ме да се изпълни моето голямо желание (разказва се за него накратко), за да живея в мир, спокойствие, благодат и да славя името Господне. Нека всичко замислено се сбъдне сега и завинаги, во век и веков. Амин!

 

 

Молитва към Света Марта

 

О, Света Марта, Ти Чудотворна! Обръщам се към тебе за помощ! И предоставям на тебе моите нужди, и бъди ми помощница в моите изпитания!
С благодарност ти обещавам, че ще разпространявам тази молитва навсякъде! 

Покорно, в сълзи моля – утеши ме в моите грижи и тегоби!

Покорно, заради великата радост, която е изпълнила твоето сърце, в сълзи те моля – застъпи се за мене и моето семейство, за да запазим нашия Бог в своите сърца и с това да заслужим Спасителното Всевишно Посредничество, преди всичко по въпроса на нуждата, която сега имам….

(по-нататък се изказва желанието: помогни ми да си намеря високоплатена работа; помогни ми да срещна любим човек и да създам щастливо семейство; и т.н.)…

…Със сълзи на очи те моля, Помощнице във всяка нужда - победи Ти тегобата така, както Ти си победила змея, докато не легна в краката Ти!

5 Коментари

иванка:
11.11.2018, 10:07:39, facebook
Отговори

strahotni sa mjolitvite dnao da se sbydnat!

Николинка петкова:
14.01.2019, 20:45:03
Отговори

Страхотна молитва дано се сбъднат желанията ми.Амин!

Илиян Илиев:
20.02.2019, 15:38:05
Отговори

Силни молитви, Дай Боже да се сбъдне желанието ми!Амин!

Йоанна:
08.03.2019, 14:56:38
Отговори

Амин!

Павлета:
15.03.2019, 20:32:39
Отговори

Амин

Остави коментар