АНГЕЛСКИ МОЛИТВИ ЗА ВСЯКА ПОТРЕБА - 1 част

Публикувано от vili 05.04.2018 0 Коментари Молитви,

1.Молитва да намерите вашият любим

 

Скъпи Господи,
Аз моля Теб и ангелите на романтиката да ми помогнете да бъда в прекрасни любовни отношения със моя любим. Моля дай ми ясно ръководство да намеря моя любим, и ми помогни да се срещнем и да се радваме един на друг без отлагане. Аз моля за Твоята помощ във създаване на условия, така че аз да мога да бъда в тези чудесни любовни отношения веднага. Моля, помогни ми да излекувам и освободя всички блокажи в ума, тялото и чувствата, което да ме направи да се радвам на голяма любов. Моля, помогни ми да чуя и следвам Твоето божествено ръководство, което ме води да намеря и се радвам на нова любовна връзка. Аз зная, че моя любим ме търси със същата сила, с която аз търся тази личност. Ние и двамата Те молим да ни събереш заедно и да ни помогнеш, да знаем и да разберем благословията на голяма любов Благодаря Ти!

 

 

2.Молитва за излекуване на съществуваща любовна връзка

 

Най-скъпи Господи,
Аз моля Теб и ангелите да ми помогнете да оправя моя любовен живот. Аз съм готова да оставя всяко непрощаване, което аз може би изпитвам към мен самата и към моя партньор, и моля, ангелите да ме изчистят от всичкия гняв или възмущение. Сега моля, помогни на моя партньор и на мен да се виждаме един друг през очите на любовта. Аз моля всички резултати от нашите грешки да бъдат отменени по всички направления на времето. Моля, работи със моя партньор, така че ние да сме в хармония, романтика, приятелство, уважение и голяма любов един към друг. Моля обнови нашата любов. Благодаря Ти!

 

 

3.Молитва за зачеване на бебе

 

Скъпи Боже,
Ние имаме толкова много любов да дадем, моя съпруг и аз искаме да споделим нашата любов с едно бебе. Ние молим Теб и ангелите да ни помогнете да забременея. Моля, изпратете един от вашите най-светли и най-щастливи души в нашия живот. И нека това същество стане нашето бебе - дете. Благодаря ти!

 

 

4.Молитва за оправяне на родителско - детски отношения

 

Най-скъпи Господи,
Моля, помогни на моите деца и на мен да имаме хармонични отношения. Аз моля Твоята помощ за излекуване, на всички страхове, които се намесват между мен и децата ми, за да изразим любов един към други. Моля, помогнете на децата ми да се съсредоточат и чувстват щастливи. Моля, помогнете на моите деца да ме приемат както и моето положение. Аз моля, Теб и ангелите да помогнете на децата ми и на мен да оставим нашата непримиримост и негодувание. Моля, помогнете ни да имаме близки и любящи отношения. Амин!

 

5.Молитва за проблеми на поведението през детството

 

Скъпи Господи,
Помогни ми да разбера моите деца. Аз моля, Ти да обградиш децата ми с любов, мъдрост и разум. Моля помогни на моите деца да разберат и поемат отговорност за своето поведение. Аз моля Ти да ръководиш децата ми да направят разумен избор, основан на любов, не на страх. Аз моля, Теб и Архангел Михаил да изчистите децата ми от всяка привързаност или блокиране, което би могло да се намеси в тяхното щастие. Благодаря Ти!

 

 

6.Молитва за уреждане на семейни отношения

 

Скъпи Господи,
Аз зная, че моето семейство и аз имаме ангели пазители. Аз моля, тези ангели пазители, да ни помогнат да излекуваме нашите проблеми и неразбирателство. Моля, помогни ни да изоставим всеки гняв, или непрощаване. Аз моля всички резултати от моите грешки да бъдат изчистени и опростени от всички участващи. Моля помогни ми да се откажа от всяко осъждане което аз мога да имам към себе си и други. Аз моля, нашите ангели хранители ясно да ни показват твоите насоки, като знаем, че Твоята воля , за нас е мир. Благодаря ти!

 

 

7.Молитва за един член на семейството

 

Най-скъпи Господи,
Моля те помогни на член на моето семейство, да почувства мир и щастие, в това време. Аз те моля да изпратиш на члена на моето семейство, много повече ангели, да го успокоят. Моля те, обгради цялото мое семейство с една изключителна грижа на твоята Божествена любов. Помогни ни да се успокоим и да имаме вяра и доверие. Моля, дай ни знак за твоята любов, така че, ние да можем да се избавим от нашите страхове. Благодаря за цялата твоя лекуваща любов!

 

 

8.Молитва за приятелство, което е свършило

 

Възлюбени Създателю,
Аз знам, дълбоко в мен, че моето приятелство с .................................... е свършило. Аз моля твоята помощ, за да приема това преминаване с благодарност и мир. Аз моля Теб и ангелите, да ми помогнете, да бъда честна по един обичащ начин, към самата мен, и към моя приятел. Моля, помогни ми да бъда искрена със себе си, така че, моите действия да произлизат от любов, вместо от страх, вина или задължение. Моля, успокой моя приятел, така че, и двамата да можем да приемем тази промяна по един положителен начин.

 

 

9.Молитва за привличане на нови приятели

 

Най-скъпи Господи,
Сега аз виждам себе си, заобиколена от обичащи приятели с които аз споделям много общи неща. Аз мога да почувствам присъствието на нови приятелства с души с еднакво мислене и моля, за твоята помощ за да се прояви това видение. Моля, помогни ми да срещна нови хора, които са положителни, с духовни склонности, положително съзнание и приятни. Моля те, помогни ми да зная, че аз заслужавам любовта и вниманието на тези нови приятели. Много благодаря!

 

 

10.Молитва за изчистване въздействия от миналото

 

Най-скъпи ангели,
Аз съм направил грешки, по начина по които се отнасях към тялото си, и аз моля, всички последици от тези грешки, да бъдат изчистени и забравени във всички направления на времето, за всеки който е участвал

 

Остави коментар