АНГЕЛСКИ МОЛИТВИ ЗА ВСЯКА ПОТРЕБА - 2 част

Публикувано от vili 05.04.2018 0 Коментари Молитви,

 

11.Молитва за здраве и излекуване

 

Скъпи Господи,
Аз зная, че Ти си ме създал в един съвършен образ и Твое подобие. Аз моля, Теб, Светия Дух и Архангел Рафаел, да ми помагате да знам и да изпитам това здраве, в моето физическо тяло. Аз съм готов да изоставя всички мисли и поведение, които създават илюзия за заболяване и мъка. Аз знам, че Ти си Всеприсъстващ, следователно присъстваш във всяка клетка на моето тяло. Моля те, помогни ми да почувствам Твоята любов в моето тяло, така че, да мога да зная, че ти ме поемаш в твоите обятия, точно сега. Амин!

 

 

12.Молитва за здравето на любим /а

 

Възлюбени Господи,
Благодаря Ти, че изпрати Архангел Рафаел и лекуващите ангели до леглото на моя любим. Сега аз виждам, че Ти, Светия Дух, Рафаел и ангелите сте прегърнали моя любим. Аз си представям моя любим, да се усмихва и се чувства добре. Знам, че наистина, моят любим е много добре сега, и аз моля Твоята продължаваща помощ, така че, ние може да реализираме този мир и здраве в нашето ежедневно изживяване. Да бъде твоята воля.

 

 

13.Молитва за отстраняване на токсични храни и напитки от менюто

 

Моля скъпи ангели, обградете ме с вашата лекуваща енергия и ми помогнете да се излекувам от ненаситно желание за нездравословни храни и напитки. Моля, отстранете моето желание за токсични субстанции, и ми помогнете да имам мотивацията да живея и се храня здравословно. Моля, ръководете ме когато пазарувам, приготвям и се храня, и ми дайте ръководство как да живея без да замърсявам себе си и моя свят. С голяма любов и признателност, аз ви благодаря.

 

 

14.Молитва за тегло и апетит

 

Най-скъпи Господи,
Днес аз насочих моето намерение, така че, моя апетит за храна да бъде единствено за здравословни и леки храни и напитки. Аз съм готов да оставя всеки страх, които ще ме направи, да искам да преяждам. Аз знам, че Ти ме ръководиш във всеки един момент на моя живот, включително и времето, когато ям и пия. Аз моля Ти да продължаваш да ме благославяш с Божествена мъдрост и мир, така че, всички мои решения, относно консумиране на храна и напитки ще дойде от моето по-висше аз. Благодаря Ти и Амин!

 

 

15.Молитва за проблема - спане

 

Към моя създател.
Моля, помогни ми, да имам спокоен и здрав сън, тази нощ. Аз моля, за един ангел пазител, който да бъде поставен на север, юг, изток и запад в моя дом през нощта. Аз визуализирам домът ми, заобиколен от Божествената Бяла светлина на твоята закриляща любов. Аз желая да изоставя всички мои грижи и тревоги на теб и ангелите, така че, моята душа да е спокойна през нощта. Моля те, изпрати няколко успокояващи ангели, до мен, така че, аз да мога да се радвам на прекрасен нощен сън.

 

 

16.Молитва за мотивация за фитнес

 

Скъпи Господи,
Моля те, помогни ми да бъда мотивирана, да се погрижа добре за моето тяло. Аз моля Твоята помощ, да остана ангажирана с моите упражнения, да ям здравословно и да си почивам достатъчно. Моля, помогни ми да имам вяра в моята способност, да постигна и поддържам физически упражнения. Моля, ръководи ме за да знам най-добрия начин да се грижа за себе си. Ако моята мотивация отслабне, или аз се изкушавам да се бавя, моля, помогни ми да потвърдя моето решение.
Благодаря и Амин!

 

 

17.Молитва за излекуване от пристрастеност

 

Възлюбени Господи, Свети Дух и ангели,
Аз, зная, че пристрастеност към ненаситност, в действително е жажда към Божествена любов. Моля, помогни ми да почувствам, че аз съм изпълнен с Твоята винаги присъстваща любов. Аз съм готов да изоставя всички страхове, които могат да ме блокират от осъзнаването на твоята любов. Аз те моля да изчистиш от мен вярвания, модели, усещания и мисли, които предизвикват моето ненаситно желание. Моля Те, води ме към хора, ситуации и опитност, които ще подкрепят моето желание да живея освободена от пристрастия. Аз предавам всички мои силни желания на Теб, и моля за много повече ангели да ме обградят със светлината на здраве и мир. Моля, помогни ми сега и винаги. Амин!

 

 

18.Молитва за премахване на конфликти в работата.

 

Скъпи Господи,
Моето най-голямо желание е да бъда щастлив докато работя, и моля Твоята помощ така, че да мога да намеря спокойствие във работата. Моля, помогни ми да бъда разбран и да се разбирам с всеки един с когото аз съм в контакт. Моля те освободи ме от всички страхове, които предизвикват конфликтни ситуации на работното място. Аз моля Теб и ангелите да ме ръководите към отговорности в работата, и задачи които съответстват на моите интереси и умения. И сега аз ясно представям себе си, чувствайки се щастлив, когато се събудя сутринта да отида на работа. Аз моля Твоята помощ в проявяване на това видение. Амин.

 

 

19.Молитва за намиране на вашата цел в живота.

 

Към всеки, които бди над мен.
Изглежда, че аз съм забравил моята Божествена цел в живота и аз моля твоята помощ, така че, да мога да си спомня причината поради която дойдох тук, в това време. Аз съм готов да изчистя всички страхове, които ме спират да си припомня за целта на моя живот, включително и страха от успех и от пропадане. Аз знам че съм способен да изпълня моята мисия, и аз моля за твоето продължаващо ръководство, като ми помогнеш да зная коя пътека прави сърцето ми да пее. Моля помогни ми, да знам, разликата между радост и страх, така че аз да мога да потопя себе си във значителни действия които служат на други и ми носят радост. Благодаря много.

 

 

20.Молитва за нова работа

 

Възлюбени Създателю,
Ти ме ръководеше да намеря една нова работа, и аз моля Твоята помощ да забележа вратите, които ти отваряш за мен сега. Аз моля за много ясни и очевидни знаци, за да ме водят към една нова работа, в която моите способности и интереси са използвани съзнателно. Моля, помогни ми, да разбера, че аз заслужавам една чудесна нова работа, и успокой всяко безпокойство по време на процеса на интервюто. Аз моля за много повече ангели да подпомогнат моето доверие и смелост, и да ме поддържат съсредоточен в сигурността на знанието, което ти сега осигуряваш за мен. Амин.

 

 

21.Молитва за излекуване от стрес

 

Скъпи Господи, Архангел Рафаил и Архангел Михаил,
Изглежда, че този стрес много дълбоко ме е наранил, и аз се нуждая от Твоята помощ. Моля освободи ме от натискът, който сам наложих на себе си. Архангел Рафаел, аз те моля да ме покриеш с твоята лекуваща енергия, така че тялото ми ще отхвърли последиците от стреса. Архангел Михаил, аз те моля да изчистиш негативните въздействия и мислите за страх, включително и връзките които ме изтощават. Аз съм готов да оставя всички навици на себе наказание, настойчивост или друга система на вярване, които създават стресови състояния. Аз знам, че имам достатъчно време и енергия, наистина, и аз те моля да ми помогнеш да изживея това удовлетворение точно сега. Много благодаря и Амин!

 

 

22.Молитва за увеличаване бизнес възможности

 

Скъпи Господи, Свети Дух, Извисени Учители и Ангели,
Аз моля, всеки които би искал да получи благословия от продукта на моя бизнес и услуга да бъде ръководен да се свърже с мен днес. Аз приветствам нови хора и възможности в моя живот с отворени обятия. Аз съм готов да изоставя всички отрицателни мисли, модели или вярвания, които биха ме довели до спиране на нови възможности. Моля, помогнете ми да зная, че аз заслужавам да преуспея сега. Благодаря ви!

 

 

23.Молитва за финансова помощ

 

Най-скъпи Господи,
Аз зная че ти си извор на всички мой блага, които ти ми осигуряваш по всякакъв начин. Моля, помогни ми да се освободя от страхове, които ме блокират да получа Твоите дарове. Моля помогни ми да се почувствам емоционално в мир, благодарност и финансова сигурност, и да зная, че аз съм твое дете, което Ти даряваш с много благословии. И сега аз стоя готов за Божествено ръководство, което съвършено ме води към ситуации, хора и възможности, които са част от Твоя план за моят финансов мир. Сега, аз виждам и усещам себе си и всичко друго, като финансово сигурни, и сърцето ми прелива от благодарност и радост от универсалното изобилие което Ти създаваш. Много благодаря. Амин!

 

 

24.Молитва за излекуване на животно - любимец

 

Скъпи Господи.
Аз моля Теб, Архангел Рафаил и лекуващите ангели да обградите моето животно с вашата лекуваща енергия на любов. Моля, помогнете на моето животно и на мен, да чувстваме мир, така че да си осигурим излекуването. Моля, изпрати ни едно чудо, като знаем, че всяко нещо вече е излекувано в Твоите очи. Аз моля, Ти да ми помогнеш да имам вяра и доверие, така че да мога да изживея Твоята любов в моя любимец, и в мен самата, точно сега. Благодаря.

 

 

25.Молитва за загубено животно (куче, котка)

 

Най-скъпи Господи.
Аз, зная, че никои и нищо не може да бъде завинаги загубено, тъй като Ти си Вездесъщ и можеш да виждаш всичко и всеки. Аз потвърждавам, че нищо не е загубено в очите на Бога. Аз моля щото Ти, Архангел Михаил, Архангел Рафаил, ангелите на природата и моите ангели пазители, да ми помогнете да се събера с моето (куче, котка) точно сега. Аз призовавам ангелите пазители на моя любимец, да изпратят сигнал, така че, аз да мога да намеря моят любимец. И сега аз съм си спокоен, знаейки че Бог, ангелите и моето висше аз вече са се свързали с моя любимец. Благодаря Ти!

 

 

26.Ангелска молитва за излекуване на мъка

 

Скъпи Господи,
Аз знам, че моя починал любим е у дома в небето с Теб. Аз те моля, да бдиш над него/ нея, така че той/ тя се вдъхнови от твоята любов. Моля изпрати повече ангели за моят любим и помогни на него/ нея да се чувстват чудесно и щастливи в приспособяването им да бъдат на небето. Моля изпрати много повече ангели и на мен, и ми помогни да се освободя от тъгата и мъката. Помогни ми да се излекувам от моите усещания от тежест, така че аз да мога да се върна към живота, което аз зная, че моите любими искат за мен. Моля, изпрати ми знак от небето, така че да зная, че моят любим е в Твоите ръце. Амин!

Остави коментар