За авторския екип

ИКОНИТЕ.bg e онлайн магазин за икони, от който можете да поръчате от богата колекция налични икони с най-високо професионално качество и най-ниска цена предлагана директно от авторите.


За авторския екип
Водещ автор в екипа на ИКОНИТЕ.БГ е художникът иконограф Борис Донев. Той участва в множество национални и световни изложби, където печели редица награди. 
Негови икони и картини се намират в различни частни колекции, храмове, галерии и обществени сгради в България, Русия, САЩ, Англия, Гърция, Румъния и много други страни.


Доказан екип от иконографи
В екипът на Борислав Донев са 7 професионални иконографи, които с изключителните си качества създават православни икони с най-висок професионализъм и високо качество.


Дългогодишен професионален опит
Авторът Борис Донев и неговия екип имат дългогодишен опит в иконописа - огромен брой нарисувани икони, изографисани параклиси, частни поръчки и много други.


Сертификат за качество
Иконите са изработени ръчно от доказани професионалисти с най-високо качество на изпълнението. За всяка рисувана икона получавате сертификат залепен гърба, гарантиращ професионалната ръчна изработка, включително име на автора, наименование, произход и датировка на иконата.


Удостоверение за качество
С удостоверение от Св. Синод на българската патриаршия се гарантира високото майсторско ниво на автора и правоспособността за рисуване на икони и изписване на православни храмове - вижте Удостоверението тук.


Налични икони
Предлаганите икони са налични и се предлагат във всички посочени в сайта размери.


Снимки на иконите
Снимките на иконите са максимално реалистични и отразяват на 100% качеството и професионалната изработка, която виждате в сайта.


Авторски произведения
Иконите предлагани в сайта се предлагат само от авторите на ИКОНИТЕ.BG - материалите са предмет на авторско право и ползването е разрешено само с изричното писмено съгласие от страна на авторите.


При нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас!