В момента поръчките се изпълняват със закъснение! Моля посочвайте срок за доставка в поръчката.

Доставка и плащане

ИКОНИТЕ.bg e онлайн магазин за икони с огромно разнообразие от православни икони, които се изпращат директно от авторите.


Начин на приемане на поръчка в сайта
Можете да направите поръчка чрез сайта или директно по телефона. При поръчка от сайта, вие ще получиете автоматичен имейл на пощата си, а при изпращане на поръчката ще получите мейл с потвърждение или телефонно обаждане.


Време за доставка
Изпращането на поръчките се извършва от 2-10 работни дни от датата на поръчката, като в коментар в поръчката можете да посочите желан срок за доставка!!!
В периоди на повишено натоварване е възможно допълнително забавяне, като такава информация се поставя на видно място в сайта.
Моля добавите коментар, кога желаете да изпратим поръчката, за да сме сигурни, че ще пристигне на време при Вас!
При повече поръчки е възможно забавено изпращане и това е причината, ако имате конкретен повод или бързате да посочите желана дата за получаване на поръчката (ние ще се съобразим с Вашето желание или ще се свържем за уточнение).


Цена за доставка
Цената за доставка е фиксирана - 4,99 лв. до офис на куриер и 7,99 лв. до посочен от вас адрес.
 

Куриерска фирма доставчик
Доставките се извършват от Спиди или Еконт, като при изрично желаение от Ваша страна, може да бъде избрана друга куриерска фирма.
След изпращането на пратката куриерската фирма ще се свърже с вас чрез sms или телефонно обаждане, за уточняване на удобно време за доставяне на пратката.


Спокойна полкупка с преглед и опция за връщане
Всички икони се изпращат с опция за преглед и връщане, което Ви осигурява спокойствие при покупката.
При отказ за приемане на поръчката, обратния курс на куриера е за Ваша сметка.


Начин на плащане
Плащането се извършва в брой при доставка от куриерската фирма.


Безплатна доставка
Предлагаме беззплатна доставка за наша сметка за поръчки над 149 лв. (на териоторията на страната).


Сертификат
За всяка рисувана икона получавате сертификат със стикер залепен гърба, гарантиращ професионалната ръчна изработка, включително име на автора, наименование, произход и датировка на иконата.


Предпазна транспортна опаковка
Иконите се получават в транспортна опаковка, която предпазва произведенията от повреждане при транспорт.


Доставка в точен час 
Куриерската фирма може да достави поръчката в точен час, като за тази услуга се заплаща допълнително.
Може да уточните желанието си по телефона или в допълнителните коментари към поръчката.
Куриерите извършват доставки в работни дни от 9:00 ч. до 17:30 ч., а събота - до 13:30ч.


Без такса за наложен платеж
Вие спестявате таксата за наложен платеж от 1,2%, за разлика от поръчки от други магазини.


Съответствие
Снимките на иконите са максимално реалистични и отразяват на 100% качеството и професионалната изработка, която виждате в сайта.
Въпреки това, следва да имате предвид, че при различните монитори е възможно снимките да се показват с различни нюанси или контраст.
Използването на материали от сайта е предмет на авторско право и ползването на материали се ползва само с изричното разршение на автора.


За поръчки от чужбина
Извършваме доставки извън страната, като плащането е предварително и следва да включва цената на иконата и стойността на доставката. Приемаме плащания чрез PayPal или с платежно нареждане, тъй като за чужбина нямаме възможност да работим с наложен платеж. Поръчките за чужбина са за икони на стойност над 100 лв. и доставката е за сметка на клиента съгласно цените на куриера.
Информация за тарифите на Български пощи можете да намерите тук.
Цената за доставка зависи от страната и тежестта на пратката, като може да имате предвид, че иконите с размери 18/24 и 22/30 см. попадат в групата до 1 кг., а иконите с размери 30/40 см. са в групата до 2 кг.
Разбира се, може да изберете да платите от чужбина и доставката да бъде до адрес в страната (при евентуално обединяване в обща пратка с други стоки от Ваши близки).
Първо може да направите поръчка, като в коментар посочите предпочитан начин на плащане и до кога желаете да изпратим иконата, а след това ще Ви изпратим и точната цена с доставката и данни за плащане.

С пожелание за много здраве, щастие и благоденствие!

 


При въпроси или нужда от съдействие не се колебайте да се свържете с нас!